Eventmaker

Blokarten

Blokarten op uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsevenement

blokarten

Bedrijfsuitje blokarten

Met Blokarten op uw bedrijfsuitje beleeft u een heerlijke spectaculaire dag aan zee met uw collega's

bedrijfsuitje blokarten

Blokarten op uw Vrijgezellenfeest

Blokarten is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest! Actie, snelheid en spelen met de elementen.

vrijgezellenfeest blokarten

Blokarten / Strandzeilen

Blokarten ofwel strandzeilen is racen over het strand in een speciaal uitgeruiste wagen

blokarten

Blokarten in IJmuiden

Blokarten in IJmuiden op de beste locatie van Nederland!

blokarten

Bedrijfsuitje blokarten

Blokarten op uw Bedrijfsuitje

Blokarten op uw bedrijfsuitje is een sensatie! Race over het strand in de speciaal vormgegeven zeilwagen (blokart). Samen met uw vrienden, collega's en klanten kunt u uitwaaien op het stand en met elkaar een heerlijke tijd beleven gedurende het rijden en beleven van deze activiteit.

Blokarten is onderdeel waarmee u uw bedrijfsevenement een extra dimesie mee kunt geven. Een activiteit die beleving toevoegd en tevens sociale contacten kan bevorderen. U leert gezamelijk het rijden/zeilen aan, kunt elkaar tips geven en het tegen elkaar opnemen in races.

Binnen een tijd van 10 minuten heeft iedereen het rijden onder de knie! Deze lage instapdrempel maakt het spectaculaire rijden interessant en toegankelijk! Na een paar minuten oefenen kan iedereen Genieten! Iets wat centraal staat binnen een evenement.

Afhankelijk van de wind is het mogelijk verschillende parcours uit te zetten en eventueel een race in te bouwen om daadwerkelijk te testen wie er nou het best kan omgaan met de elementen Lucht, aarde (en eventueel water).

Blokarten kan goed gecombineerd worden met andere activiteiten zoals Power Kiten, Branding Raften/ Kajakken, Golfsurfen, Boogschieten of verschillende spelvormen om een dagvullend programma samen te stellen.

Naast de activiteiten is het ook mogelijk horecagelegenheden en vervoer naar en van de locaties (en eventuele overnachting, bands/ DJ's, kinderopvang etc.) te laten regelen.
Zo kunt U volop genieten van een geheel verzorgd activiteitenprogramma, waarna u met uw vrienden en/of collega's nog even gezellig kunt borrelen en/ of kunt genieten van een Heerlijk diner of een afsluitend feest!

Combinatieprogramma Blokarten Powerkiten

Blokarten word vaak aangeboden in combinatie met Powerkiten in een twee uur durend programma. Tijdens deze twee uur leert u hoe u om kunt gaan met de wind als voortstuwende kracht en krijgt u de beheersing over zowel zijlwagen als kite.

Dit programma kan erg intensief zijn en zorgt voor een aardige portie beleving!

Weinig wind...

Zoals meerdere malen vermeld op deze pagina, is het voor het blokarten/ strandzeilen noodzakelijk dat de wind sterk genoeg is (min. 10 knopen) om te kunnen rijden. Nederland beschikt over een gunstig klimaat voor deze sport, maar ook hier kan de wind soms wegvallen.

Aan de hand van de weersvoorspellingen kan een paar dagen voor het evenement worden bepaald of het mogelijk is op de desbetreffende dag te rijden.

Wanneer u een programma boekt waarin blokarten zit bijgesloten, dan wordt altijd een alternatief programma met u besproken mocht de wind, op de dag van het evenement, niet krachtig genoeg zijn.

Alternatief programma

Een alternatief programma wordt altijd van tevoren met u besproken. Voorbeelden van activiteiten die vaak worden gekozen zijn: Powerkiten, Brandingraften/ Kajakken, Boogschieten, Beach- estafette.

Mocht u geen alternatief programma willen en echt alleen willen blokarten, dan bestaat tevens de mogelijkheid het evenement te verplaatsen naar een andere datum.

blokarten blokarten blokarten

Blokarten Nu reserveren

Reserveer blokarten op onze standaard
locatie in IJmuiden aan Zee!

Altijd rijden op één van de breedste stranden
van Noord-Holland, perfecte bereikbaarheid en
parkeergelenheid, strandpaviljoens het gehele jaar open

06 18 48 49 86
bericht: Antispam code: 2542