Eventmaker

Blokarten

Blokarten op uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsevenement

blokarten

Bedrijfsuitje blokarten

Met Blokarten op uw bedrijfsuitje beleeft u een heerlijke spectaculaire dag aan zee met uw collega's

bedrijfsuitje blokarten

Blokarten op uw Vrijgezellenfeest

Blokarten is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest! Actie, snelheid en spelen met de elementen.

vrijgezellenfeest blokarten

Blokarten / Strandzeilen

Blokarten ofwel strandzeilen is racen over het strand in een speciaal uitgeruiste wagen

blokarten

Blokarten in IJmuiden

Blokarten in IJmuiden op de beste locatie van Nederland!

blokarten

Vrijgezellenfeest Blokarten

Blokarten op uw vrijgezellenfeest

Blokarten is een populair element binnen vrijgezellenfeestjes. Deze sport is door iedereen goed en snel te leren en is tevens erg spectaculair en veilig! Genieten en Lachen staan centraal binnen blokarten op het door u georganiseerde uitje!

Na een kleine uitleg kan iedereen aan de gang en is het Heerlijk Genieten! Met de wind door je haren, met snelheden tot ongeveer 50 km per uur over het strand scheuren!

Bij het blokarten is het mogelijk een competitief element in te bouwen zodat we echt kunnen zien wie er het beste om kan gaan met de wind, het zand, een stuur en eventueel het zeewater!

Blokarten kan goed gecombineerd worden met andere activiteiten zoals Power Kiten, Branding Raften/ Kajakken, Golfsurfen, Boogschieten of verschillende spelvormen om een dagvullend programma samen te stellen.

Naast de activiteiten is het ook mogelijk horecagelegenheden en vervoer naar en van de locaties (en eventuele overnachting, bands/ DJ's, kinderopvang etc.) te laten regelen.
Zo kunt U volop genieten van een geheel verzorgd activiteitenprogramma, waarna u met uw vrienden en/of collega's nog even gezellig kunt borrelen en/ of kunt genieten van een Heerlijk diner of een afsluitend feest!

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk alleen het blokarten te reserveren. Hierdoor kunt u heel makelijk dit element opnemen binnen uw eigen planning!

Mocht u na het Blokarten nog even tijd hebben, vergeet dan niet uw zwembroek mee te nemen want een vrijgezel in zeewater is een hele goede combinatie!

Combinatieprogramma Blokarten Powerkiten

Blokarten word vaak aangeboden in combinatie met Powerkiten in een twee uur durend programma. Tijdens deze twee uur leert u hoe u om kunt gaan met de wind als voortstuwende kracht en krijgt u de beheersing over zowel zijlwagen als kite.

Dit programma kan erg intensief zijn en zorgt voor een aardig portie beleving!

Voor groepen rond de 20 tot 40 personen heeft dit programma als extra voordeel dat u bij het blokarten meestal 1 op 1 rijdt (iedereen krijgt zijn eigen kart).

Weinig wind...

Zoals eerder vermeld op de hoofdpagina, is het voor het blokarten/ strandzeilen noodzakelijk dat de wind sterk genoeg is (min. 10 knopen) om te kunnen rijden. Nederland beschikt over een gunstig klimaat voor deze sport, maar ook hier kan de wind soms wegvallen.

Aan de hand van de weersvoorspellingen kan een paar dagen voor het evenement worden bepaald of het mogelijk is op de desbetreffende dag te rijden.

Wanneer u een programma boekt waarin blokarten zit bijgesloten, dan wordt altijd een alternatief programma met u besproken mocht de wind, op de dag van het evenement, niet krachtig genoeg zijn.

Alternatief programma

Een alternatief programma wordt altijd van tevoren met u besproken. Voorbeelden van activiteiten die vaak worden gekozen zijn: Powerkiten, Brandingraften/ Kajakken, Boogschieten, Beach- estafette.

Mocht u geen alternatief programma willen en echt alleen willen blokarten, dan bestaat tevens de mogelijkheid het evenement te verplaatsen naar een andere datum.

blokarten blokarten blokarten

Blokarten Nu reserveren

Reserveer blokarten op onze standaard
locatie in IJmuiden aan Zee!

Altijd rijden op één van de breedste stranden
van Noord-Holland, perfecte bereikbaarheid en
parkeergelenheid, strandpaviljoens het gehele jaar open

06 18 48 49 86
bericht: Antispam code: 9372